Pellet Stoves

Enrad
no Prodhuesi Lloji Fuqia Qmimi
1 Enrad Classic 24kw -
2 Enrad Classic 34kw -
Kamin me pelet për ngrohje qëndrore 24kw dhe 34kw.
.......
Dizajn elegant dhe efiqence të lartë >93%.
Programim ditorë dhe javorë (në gjuhen shqipe).
Mundësi komandimi me telekomandë.
Ekipe të autorizuara të servisimit 7 ditë të javës.
Enrad
no Prodhuesi Lloji Fuqia Qmimi
1 Enrad ECO EKP 36kw -
2 Enrad ECO EKP 46kw -
Kalda me pelet ECO EKP 36kw & ECO EKP 46kw.
-----
Kalda vetëm me pelet - për vendosje brenda ose jashtë shtëpisë.
Rezervari peletit 75kg (36kw) & 80kg (46kw).
Programim automatik ditorë dhe javorë (në gjuhën shqipe).
Efiqencë të lartë të shfrytzueshmërisë >93%.
Dimensionet EKP 36kw: 570/650/1320 mm.
Dimensionet EKP 46kw: 600/790/1350 mm.